13_20

Ermita de Sant Miquel – Virtual Rewards 3.0

Visitat!

Tres eran las veces en que los intrépidos geocachers 13_20 habían subido al Castell de Sant Miquel, tierra de tesoros y dragones.

En su primera visita consiguieron un auténtico y antiguo tesoro, el llamado GCHMW8 Castell de St Miquel, escondido en 2004 por karles I el grande.

Cuál fueran Sant Jordi, en nuevas incursiones se hicieron con más tesoros tras luchar contra los dragones, pendientes y calor.

Derrotados ya todos los dragones y conseguidos todos los tesoros, tras varias lunas, Los de Bellvitge nos revelan en su Virtual GC9P690 Ermita de Sant Miquel que en la zona no hay un castillo, sinó una ermita!!!

Ya sospechando que una bruja piruja transformó a los pobres ermitaños en dragones, subimos hoy de nuevo para homenajear a los ermitaños, a Santa Maria y a Sant Miquel Arcàngel con un gran ramo de rosas.

Éste escrito se ha hecho en castellano en nuestra búsqueda de conseguir nuestro primer Geodesafío (día del libro).

Hola Los de Bellvitge!!!

Ara que ja teníem tota la zona neta de catxés, ens heu donat l’excusa perfecta per tornar a pujar fins aquí.

Sempre hem pujat des de Celrà, aparcant sempre al mateix punt (Castell de Celrà). El que sí hem practicat és canviar de trajecte (no sé si ens falta cap camí que porti al lloc).

Avui feia una xafogor que déu ni do i amb certa amenaça de pluja, que com és habitual, al final ens ha respectat.

Hem pujat pel camí marcat i suposem que el més habitual (només l’havíem fet de baixada). Al arribar a lloc, el millor ha estat que la Mari ha pujat per primer cop a dalt de la Torre de Telegrafia Òptica, a més hem llegit el panell explicatiu del conjunt arquitectònic (apart del vostre listing i enllaç).

Després de fer un mossec, hem tornat fent un circular pel camí que ens ha portat a la Repsol i, després d’un cafè, cap el cotxe s’ha dit.

Bé, després de la gran parrafada donar-vos les gràcies per aquest súper virtual amb vistes 360° (llàstima que el dia estava molt gris).

Us deixem un merescut preferit, que ben bé és un punt amb unes vistes espectaculars.

Dejar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *